Gå til indhold

Webinar om Postdoctoral Fellowships 2024-opslag under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe

Vil du som forsker gerne arbejde i udlandet, eller vil din organisation gerne rekruttere dygtige internationale forskere? Så deltag i dette webinar om 2024-opslaget for MSCA Postdoctoral Fellowships og hør også erfaringer fra bevillingsmodtagere. Webinaret afholdes den 30. april 2024 kl. 10:00-11:15
  • Tid og sted
  • Hvornår 30. april 2024 fra 10:00 til 11:15
  • Hvor Zoom

Om Postdoctoral Fellowships

Formålet er at styrke forskeres karrierer gennem øget international, interdisciplinær og intersektoriel forskermobilitet. Stipendierne finansierer excellente forskningsprojekter, der samtidig understøtter udvikling og uddannelse af forskere med en afsluttet ph.d.-grad og max. 8 års forskererfaring.

For den enkelte forsker er det en mulighed for at styrke karrieren ved at arbejde på et selvvalgt individuelt forskningsprojekt i et nyt forskningsmiljø i et andet land, og for organisationer er det en mulighed for at tiltrække kvalificerede forskere til deres forskningsgrupper.

Indhold

På webinaret vil en policy officer fra Det Europæiske Forvaltningsorgan for Forskning (REA) gennemgå Postdoctoral Fellowships-opslaget for 2024, der har deadline den 11. september 2024. Opslaget forventes at åbne den 23. april. De forskellige typer fellowships, deltagelsesregler, økonomi samt evalueringskriterier og -proces vil blive præsenteret.

Derudover vil en postdoctoral fellow og supervisor fra en dansk organisation dele deres erfaringer med ansøgning til og implementering af et Postdoctoral Fellowships-projekt.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse for Postdoctoral Fellowships-delprogrammet under MSCA.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Kontakt

Lea Louise Motzfeldt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 86 19
Email: lmot@ufm.dk
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 21. maj 2024