Gå til indhold

Afholdte arrangementer

Her finder du de konferencer, seminar og kurser, der er blevet afholdt af Uddannelses- og Forskningsministeriet og styrelserne.
Viser 1-30 af 635 resultater
21.
juni 2024
Høring om Kandidatudvalgets delafrapportering

Syddansk Universitet, Odense Campusvej 55, indgang Gydehutten S, lokale U45

Den 21. juni afholder Kandidatudvalget en høring i form af et stormøde med afsæt i udvalgets delafrapportering.

06.
juni 2024
Seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren

Odeon, Odense. Odeons kvarter 1, 5000 Odense. Lokale 107

6. juni afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen med afsæt i EPALE et seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren. Seminaret er for alle med interesse for internationalt samarbejde inden for den uformelle, ikkeformelle og formelle del af voksenlæringssektoren i Danmark.

27.
maj 2024
Kontaktseminar: Inklusion i Erasmus+-mobilitet for FGU- og STU-institutioner

København, Danmark

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til internationalt kontaktseminar med det formål at skabe kontakter mellem europæiske, erhvervsrettede uddannelsesinstitutioner, hvis primære målgruppe er elever med "færre muligheder". I Danmark er seminaret tilegnet FGU- og STU-institutioner.

14.
maj 2024
Webinar om COFUND 2024-opslag under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon Europe

Zoom

COFUND under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) yder støtte til medfinansiering af regionale, nationale eller internationale forskeruddannelsesprogrammer. På dette webinar vil vi dykke ned i 2024-opslaget, der har ansøgningsfrist den 26. september 2024. Webinaret afholdes 14. maj kl. 10:00-11:15.

23.
april 2024
Webinar om COST – hør om støtte til internationale forskernetværk

Zoom

Deltag i webinar om COST (European Cooperation in Science and Technology) og hør om deres støtte til internationale forskernetværk. Programmet er målrettet forskere og innovatører fra bl.a. forskningsinstitutioner og virksomheder. Mødet afholdes online den 23. april 2024 kl. 13.00 – 15.30.

18.
april 2024
Overrækkelse af Forskningskommunikationsprisen 2024

Presse, JP/Politikens Hus Vestervoldgade 33 1785 København V

Den 18. april overrækker uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund årets forskningskommunikationspris på 200.000 kroner til en forsker med skarp sans for levende og præcis formidling. Det sker som optakt til videnskabsfestivalen Forskningens Døgn 2024, der varer fra den 19. - 26. april.

16.
april 2024
Invitation til talk om danske unges drømme for fremtidens Europa

Demokrati Garage Rentemestervej 57, 2400 København

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til talk om unges drømme og samfundsengagement under Den Europæiske Ungdomsuge 2024. Vær med den 16. april kl. 16.30-18.00 hos Demokrati Garage, hvor unge stemmer som Nafisa Fiidow, Zóe Elkær Nicot og flere vil dele deres visioner for fremtidens Europa.

21.
marts 2024
Startmøde for samarbejdsprojekter (KA2) i ungdomssektoren

Asylgade 7, 5000 Odense C.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder startmøde for samarbejdsprojekter (KA2) bevilget i forlængelse af ansøgningsrunden i oktober 2023. Mødet finder sted hos Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på Asylgade 7, 5000 Odense C.

06.
marts 2024
Webinar om 'Erasmus+ Teacher Academies' for nordiske ansøgere

Online

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt de øvrige nationale agenturer for Erasmus+ i Norden inviterer danske, finske, svenske, norske og islandske uddannelsesinstitutioner til webinar om de såkaldte Teacher Academies forud for årets ansøgningsrunde med ansøgningsfrist den 6. juni 2024 kl. 17.00..

28.
februar 2024
DFiR debate meeting III: Artificial Intelligence and new conditions for research and innovation

Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø, Lersø Parkallé 105, 2100 København The event will be recorded If you are unable to attend the event, you may register below for receiving a link to access the recording after the event.

DFiR, in collaboration with the Ministry of Digital Government, Danish Pioneer Centre for Artificial Intelligence and Knowledge Center for Foundations, is hosting a series of debates under the heading "Artificial intelligence in research and innovation". Sign up for the third and last event.

01.
februar 2024
Online informationsmøde om partnerskabet 'Innovative Health Initiative'

Microsoft Teams

Bliv klogere på partnerskabet Innovative Health Initiative og de nye opslag for 2024, når de nordiske delegerede; Business Finland, Research Council Norway, Sweden Innovation Agency og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen holder fælles online informationsmøde den 1. februar 2024, kl. 10:00-12:00

22.
januar 2024
DFiR debate meeting II: Artificial intelligence and risks - from plagiarism to geopolitics

Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K The event will be recorded. If you are unable to attend the event, you may register below for receiving a link to access the recording after the event.

In collaboration with the Ministry of Digital Government, the Pioneer Centre for Artificial Intelligence and the Knowledge Center for Foundations, DFiR is hosting a series of debates under the heading "Artificial intelligence in research and innovation". Sign up for the second of three events.

18.
januar 2024
Webinar om efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren

Online: Tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Deltag i webinar med information om muligheder for tilskud til efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren via EU-programmet Erasmus+. Under webinaret vil vi gennemgå muligheder, krav til ansøgninger og ansøgningsskema.

17.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for elever og medarbejdere i erhvervsuddannelsessektoren (KA122-VET)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle institutioner og organisationer, der arbejder med erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, herunder også FGU og STU, til at høre om, hvad et enkeltstående mobilitetsprojekt giver af muligheder for at sende elever og medarbejdere på udlandsophold.

16.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for elever og medarbejdere i skolesektoren

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser (skolesektoren), til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende elever, pædagoger, lærere og ledere m.fl. på forskellige uddannelsesophold i udlandet.

15.
januar 2024
Online-skriveseminar: Få hjælp til din Nordplus-ansøgning

Online, Zoom.

Få tips og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2024.

11.
januar 2024
Informationsmøde om tilskudsmuligheder på ungdomsområdet i Erasmus+

Online

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et online-informationsmøde om tilskudsmulighederne i Erasmus+ på ungdomsområdet. Det omfatter følgende projekttyper: Ungdomsudvekslinger, mobilitet for ungdomsarbejdere, Youth Participation Activities og DiscoverEU Inclusion.

11.
januar 2024
Seminar om Circular Bio-based Europe-programmet 2024

Novo Nordisk Fonden, Tuborg Havnevej 19, 2900 Hellerup, Danmark.

I samarbejde Food & Bio Cluster Denmark afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et seminar om mulighederne i Circular Bio-based Europe-programmet. Seminaret er målrettet danske virksomheder og videninstitutioner og afholdes hos Novo Nordisk fonden den 11. januar 2024, kl. 9-14.

10.
januar 2024
Webinar om uddannelsesophold i udlandet for danske idrætsforeninger (KA182-SPO)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer alle almennyttige idrætsforeninger og idrætsorganisationer, til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på forskellige uddannelsesophold i udlandet.

13.
december 2023
FGU-seminar: Mulighederne i Erasmus+

FGU Trekanten Boulevarden 19D 7100 Vejle

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle med interesse for internationale aktiviteter på den forberedende grunduddannelse (FGU) til seminar om mulighederne i Erasmus+.

Handlinger tilknyttet webside