Gå til indhold

Giv din mening til kende om Horizon 2020

25. oktober 2016
Har du erfaringer med EU's store forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020? Så vil Europa-Kommissionen gerne høre din mening om, hvad der er godt, og hvad der kan gøres bedre.

Horizon 2020 er meget snart halvvejs igennem programmets samlede levetid på syv år. Derfor er det naturligt at tage temperaturen på programmet og kigge på, hvad der fungerer godt, og hvad der skal justeres på fremover.

Europa-Kommissionen har sat en større øvelse i gang for at kortlægge styrker og svagheder i Horizon 2020. En af brikkerne i dette puslespil er en offentlig høring, hvor forskere, virksomheder, myndigheder, organisationer og institutioner har mulighed for at give deres mening til kende. Høringen er åben for alle, der har en mening om og også gerne erfaring med Horizon 2020. Den foreliggende evalueringen skal også være med til at bygge et stærkt fundament for det rammeprogram, der kommer efter Horizon 2020.

Carlos Moedas, EU-kommissær for forskning, videnskab og innovation, opfordrer alle til at give deres besyv med og få deres stemmer hørt.

- Vi har brug for, at så mange som muligt vil benytte denne mulighed for at give deres mening til kende om de første tre år med Horizon 2020 og om, hvilken retning programmet skal tage fremover, siger EU-kommissær for forskning, videnskab og innovation Carlos Moedas.

Deltag i den offentlige høring om Horizon 2020

For at deltage i høringen og give din mening til kende, skal du blot udfylde et online spørgeskema. Det tager ca. 20 minutter. Høringen er åben for besvarelse frem til den 15. januar 2017.

Hold dig ajour med Horizon 2020 via sociale medier

Interesseret i løbende at få nyt om Horizon 2020? Så følg EuroCenter på enten Twitter eller LinkedIn:

Følg EuroCenter på TwitterFølg EuroCenter på LinkedIn

Kontakt

Stefanie Bondy Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 17
Email: stbj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside