Gå til indhold

Opdaterede arbejdsprogrammer i Horizon 2020 er nu offentliggjort

26. juli 2016
Europa-Kommissionen har den 25. juli 2016 offentliggjort samtlige opdaterede arbejdsprogrammer for 2016-2017 i EU’s forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020. Det er forskelligt fra program til program, hvor omfattende ændringerne er. Ændringerne fremgår af Europa-Kommissionens hjemmeside.

Tjek dit arbejdsprogram for  mulige ændringer

I enkelte arbejdsprogrammer er der tale om mindre ændringer i callteksten, hvorimod andre arbejdsprogrammer introducerer helt nye calls. Ændringerne kan også omfatte rykning af ansøgningsfrist eller justeringer i budgettet. Ansøgere bør derfor sikrer sig, at der ikke er sket markante ændringer i netop det arbejdsprogram eller call, de har interesse i. Ligeledes skal ansøgere være opmærksom på, at enkelte calls har en meget kort deadline, hvilket er relevant i forhold til ansøgningsprocessen for EUopSTART.

Næste cut-off for EUopSTART er den 29. august 2016 kl. 12.00, hvor der kan ansøges om tilskud til det forberedende arbejde med at udarbejde ansøgninger til udvalgte europæiske forsknings- og innovationsprogrammer under Horizon 2020.

Hent de nye arbejdsprogrammer

De opdaterede arbejdsprogrammer er på EU's ansøgningsportal 'Partipant portal', hvor de kan downloades under hvert specifikke Horizon 2020 program eller hvert enkelt opslag.  

Hold dig ajour om Horizon 2020 via sociale medier

Interesseret i løbende at få nyt om Horizon 2020? Så følg EuroCenter på enten Twitter eller LinkedIn:

Handlinger tilknyttet webside