Du er her: Forside Aktuelt Pressemeddelelser 2013 Nyt udvalg skal forberede kvalitetsløft på de videregående uddannelser

Nyt udvalg skal forberede kvalitetsløft på de videregående uddannelser

INVITATION TIL PRESSEN: Regeringen har nedsat et udvalg, der skal komme med anbefalinger til, hvordan Danmarks store investeringer i videregående uddannelser kan øge kvaliteten og studieintensiteten i uddannelserne og i højere grad medvirke til at sikre vækst og beskæftigelse.

30. oktober 2013

Regeringen har nedsat et udvalg, der skal foretage et eftersyn af det videregående uddannelsessystem. Formand for udvalget er Jørgen Søndergaard.

Udvalgets analyser og anbefalinger skal danne grundlag for et løft af niveauet og en højere grad af arbejdsmarkedsrelevans på landets universiteter, professionshøjskoler og erhvervsakademier - og således medvirke til at indfri regeringens ambition om den bedst uddannede generation i Danmarkshistorien samt øget vækst og beskæftigelse.
 
Uddannelsesminister Morten Østergaard og udvalgets formand vil kommentere kommissoriet og udvalgets sammensætning samt stå til rådighed for spørgsmål fra pressen.

Det sker den 30. oktober, kl. 11.30 i:
 
Uddannelsesministeriet
Slotsholmsgade 10
1216 København K.
 
Der udsendes en pressemeddelelse og kommissorium, som pressen også kan få udleveret i ministeriet.
 
Journalister bedes medbringe pressekort eller anden legitimation.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Særlig rådgiver Philip Flores, tlf.: 2237 1745, e-mail: pge@fivu.dk
Presseansvarlig Ingeborg Nielsen, tlf. 2211 0200, e-mail imen@fivu.dk

Senest opdateret 30. oktober 2013