Gå til indhold

Uddannelsesministeren inviterer til debat om SU

08. februar 2013
Morten Østergaard debatterer den kommende SU-reform med studerende på universiteter i Aarhus, København, Roskilde og Odense.

Regeringen præsenterer inden længe sit udspil til en SU-reform, der skal bringe de studerende hurtigere gennem uddannelsessystemet.

Nu stiller uddannelsesminister Morten Østergaard op til debat med studerende på universiteter i fire af landets universitetsbyer. Pressen er velkommen.
 
– Den kommende SU-reform har allerede skabt meget opmærksomhed og debat. Regeringen investerer massivt i uddannelse for at nå målet om, at vores børn og unge bliver den dygtigste generation nogensinde, og regeringens ambition er, at der også skal være råd til, at de kommende og langt større årgange af studerende skal understøttes af et af verdens mest generøse SU-systemer. Men i en økonomisk udfordrende tid må vi også kunne tillade os at have forventninger til de studerende om, at de tager et ansvar for fremdriften i deres studier, og vi må ligesom alle andre steder i samfundet se på, om der er steder i SU-systemet, hvor vi er mere generøse, end nødvendigt for at fastholde princippet om, at alle skal have råd til at tage en uddannelse i Danmark. Jeg glæder mig til at møde de studerende og diskutere, hvordan vi får flere studerende bedre gennem uddannelsessystemet, siger Morten Østergaard.

Aarhus Universitet: 18. februar 16.00
 
Københavns Universitet: 20. februar 13.00
 
RUC: 22. februar 15.00
 
Syddansk Universitet, Odense: 25. februar 9.00


For yderligere oplysninger, kontakt:

Pressesekretær Ingeborg Nielsen, tlf. 2211 0200, e-mail: imen@fivu.dk

Aarhus Universitet: Pressekonsulent Sys Christina Vestergaard, tlf. 2367 0012, e-mail: scv@adm.au.dk

Københavns Universitet: Kommunikationsmedarbejder Henrik Christopher Friis, tlf. 2056 9112, e-mail: henrik@hum.ku.dk 

RUC: Pressekontakt: Line Novel, tlf. 4096 9577, e-mail: linenovel@gmail.com

Syddansk Universitet, Odense: Chefkonsulent Per Christian Andersen tlf. 6550 2095, e-mail: pca@sdu.dk.

Handlinger tilknyttet webside