Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Pressemeddelelser 2018 Invitation til pressemøde: Universitetsudvalget præsenterer sine anbefalinger

Invitation til pressemøde: Universitetsudvalget præsenterer sine anbefalinger

Udvalg om bedre universitetsuddannelser præsenterer sine anbefalinger til, hvordan fremtidens universitetsuddannelser kan styrkes på et pressemøde mandag den 12. marts.

08. marts 2018

De seneste ti år er universiteterne blevet en hovedvej for langt flere unge. De skal klædes på til en fremtid, hvor nye teknologier og globaliseringen forandrer vores hverdag. Hvor efterspørgslen efter kompetencer hurtigt kan ændre sig. Og hvor flere skal finde job i den private sektor.

Det stiller nye krav til universitetsuddannelserne. På mandag den 12. marts præsenterer Udvalg om bedre universitetsuddannelser sine anbefalinger til, hvordan fremtidens universitetsuddannelser kan styrkes.

Under pressemødet vil medlemmerne af udvalget og uddannelses- og forskningsminister Søren Pind være til stede.

Tid og sted

Mandag den 12. marts kl. 10

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Børsgade 4,
1215 København K.

Pressen er velkommen fra kl. 9.30.

Udvalg om bedre universitetsuddannelser

Regeringen nedsatte sidste år Udvalg om bedre universitetsuddannelser. Udvalgets opgave har været at opstille konkrete modeller for at styrke universitetsuddannelserne.

Med i udvalget sidder repræsentanter fra Danske Universiteters rektorkollegium, Dansk Industri, Akademikerne, Dansk Erhverv, Finansministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet samt tre danske eksperter fra universiteterne.

Udvalget har set på fire overordnede temaer; Uddannelseskvalitet og høje krav til de studerende, fleksible og hurtige veje til et godt job, teknologiske muligheder for at styrke kvalitet og relevans og endelig et relevant og overskueligt uddannelsesudbud.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Pressesekretær Kristina Mie Hansen, tlf.: 7231 8012, e-mail: kmh@ufm.dk

 

Senest opdateret 08. marts 2018