Gå til indhold

CBS er årets iværksætteruniversitet

31. januar 2008
Handelshøjskolen i København (CBS) blev i dag kåret som årets iværksætteruniversitet. Blandt alle landets universiteter var CBS det universitet, der samlet er højest placeret, når det kommer til den gennemsnitlige iværksætteraktivitet blandt de studerende.

Handelshøjskolen i København (CBS) blev i dag kåret som årets iværksætteruniversitet.

Blandt alle landets universiteter var CBS det universitet, der samlet er højest placeret, når det kommer til den gennemsnitlige iværksætteraktivitet blandt de studerende. Der er også lagt vægt på andelen af kvindelige iværksættere.

– Det er femte gang, at vi kårer et dansk universitet, hvor de studerende i særlig høj grad er aktive som iværksættere. Universiteterne er helt centrale, fordi akademikerne er vigtige som innovatører og grundlæggere af nye videndrevne virksomheder – og det er det, som Danmark skal leve af i fremtiden. CBS har i særlig høj grad formået at motivere sine studerende til at gå iværksættervejen, siger videnskabsminister Helge Sander.

Han overrakte prisen i form af en skulptur af Alice Monnerup til CBS-rektor Finn Junge-Jensen ved en ceremoni på CBS torsdag.

Kåringen af CBS sker på grundlag af den femte og seneste udgave af "Iværksætterbarometer", der udarbejdes af Videnskabsministeriet.


For yderligere information, kontakt pressemedarbejder Christian Lehmann, telefon: 7226 5584 / mobil: 2211 0200.

Handlinger tilknyttet webside