Gå til indhold

Nye medlemmer udpeget til Rådet for Teknologi og Innovation

27. juni 2008
Videnskabsminister Helge Sander har udnævnt seks nye medlemmer til Rådet for Teknologi og Innovation og genudnævnt tre andre, blandt andet adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, der fortsætter som formand for rådet.

Videnskabsminister Helge Sander har udnævnt seks nye medlemmer til Rådet for Teknologi og Innovation og genudnævnt tre andre, blandt andet adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, der fortsætter som formand for rådet.

– Rådet spiller en meget væsentlig rolle i regeringens innovationspolitik. Derfor skal rådets medlemmer på kompetent vis repræsentere de mange indfaldsvinkler og miljøer, som kan bidrage til en styrkelse af samarbejdet mellem de danske videninstitutioner og virksomheder og offentlige institutioner. Den nye sammensætning af rådet opfylder til fulde disse krav, siger videnskabsminister Helge Sander.

Rådets formand, Lars Mikkelgaard-Jensen:

– Jeg er meget glad for genudnævnelsen som formand for rådet. Det nye råd har et stort potentiale til at gøre Danmark mere innovativt. Der er allerede lagt en solid grobund med lanceringen af handlingsplanen InnovationDanmark 2007-2010.

Rådet for Teknologi og Innovation består af ni medlemmer, som bliver udnævnt på baggrund af deres personlige kompetencer.

Følgende tre medlemmer er genudnævnte:

  • Forbundsformand Thorkild E. Jensen, Dansk Metal.
  • Adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, IBM Danmark.
  • Dekan, professor, dr.med. Ulla Wewer, Københavns Universitet.

Følgende seks medlemmer er nyudnævnte:

  • Partner Line Rix, webbureauet 1508.
  • Adm. dir. Janicke Schultz-Petersen, MJK Automation.
  • Business Development Manager Mikael Sloth, H2 Logic.
  • Formand Sine Sunesen, Akademikernes Centralorganisation.
  • Adm. dir. Freddy Svane, Landbrugsraadet.
  • Adm. dir. Peter Viereck, TPACK.

Rådet for Teknologi og Innovation har til opgave at rådgive regeringen om innovationspolitikken og administrerer en stor del af regeringens innovationsinitiativer.

Videnskabsminister Helge Sander kan kontaktes gennem Videnskabsministeriets informationschef, Allan Boldt, tlf.: 3392 9739, abo@vtu.dk.

RTI's formand, adm. dir. Lars Mikkelgaard-Jensen, kan kontaktes på tlf.: 2880 4098.

Handlinger tilknyttet webside