Opslag og indstilling

Find information om opslag, frister og proces for indstilling af pris- og rejsestipendiemodtagere.

Udskydelse af frist for indsendelse af indstillinger til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2021

På grund af situationen med COVID-19 har Styrelsen for Forskning og Uddannelse og Danmarks Frie Forskningsfond besluttet at udskyde fristen for indsendelse af indstillinger til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2021.

Den oprindelige frist d. 26. maj 2020 kl. 12.00 er derfor udskudt til d. 22. juni 2020 kl. 12.00. De øvrige vilkår for indsendelse af indstillinger er uændret. 

Opslag

Opslaget for EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier offentliggøres på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside. Fristen for indsendelse af indstillinger til EliteForsk-priser og EliteForsk-rejsestipendier 2021 er d. 22. juni 2020 kl. 12.00.

Proces for indstilling af pris- og rejsestipendiemodtagere

Indstillinger til EliteForsk-priser kan indsendes af universiteter, forskningsinstitutioner og private virksomheder med forskningsaktiviteter. Indstillinger til EliteForsk-rejsestipendierne kan indsendes af ph.d.-gradsgivende institutioner. For priser og rejsestipendier gælder det, at kandidater ikke kan bringe sig selv i forslag. Der opfordres til at indstille både kvinder og mænd.

Alle indstillinger vurderes af bestyrelsen for Danmarks Frie Forskningsfond, som indstiller pris- og rejsestipendiemodtagere til uddannelses- og forskningsministeren.

Indstillinger indsendes via Uddannelses- og Forskningsministeriets selvbetjeningsportal e-grant. Krav til indstilling vil fremgå af det konkrete opslag.

Kontakt

Har du spørgsmål til indstillingsprocesserne, er du velkommen til at kontakte Styrelsen for Forskning og Uddannelse på e-mail eliteforsk@ufm.dk eller på telefon til Michael Philip Poulsen, tlf. 72 31 82 74.

Senest opdateret 17. september 2020