Gå til indhold

Publikationer

Uddannelses- og Forskningsministeriet har udgivet en række publikationer med relevans for polarforskning.

Foto: Morten Rasch

 

Følg os på Linkedin 

 

Viser 1-5 af 5 resultater
ICDK Outlook: International Opportunities for Danish Arctic Researchers
Publiceringsdato 20. juni 2018 Rapporten afdækker arktiske interesser i fem strategiske lande, hvor der er etableret innovationscentre. Formålet med rapporten er at afklare om der er behov for at etablere nye, eller styrke eksisterende, bilaterale relationer inden for arktisk forskning til gavn for danske forskningsmiljøer.
Cutting Edge Research in the Arctic - a Presentation of Danish Polar Research
Publiceringsdato 01. november 2016 Formålet med denne profilbrochure er at præsentere rigsfællesskabets arktiske forskningsprofil for at inspirere til øget koordination og samarbejde inden for rigsfællesskabet og med internationale samarbejdspartnere.
Danmarks dronestrategi
Publiceringsdato 23. september 2016 Danmarks første dronestrategi skal bidrage til, at danske virksomheder i samarbejde med dygtige forskere kan udvikle droneteknologien og skabe nye private arbejdspladser i Danmark.
Danmarks nationale strategi for rummet
Publiceringsdato 23. juni 2016 Vækst gennem styrket samarbejde. I 2015 blev den første danske astronaut sendt i rummet. Nu er regeringen klar med en national strategi for, hvordan rummet kan bidrage til vækst i det danske samfund og til at løse nogle af tidens store udfordringer på jorden.
Polar research in the Kingdom of Denmark 2013
Publiceringsdato 13. juni 2014 Rapporten kortlægger omfanget af polarforskning i Danmark, Grønland og Færøerne i 2013.