Gå til indhold

Brug rummet går i luften med en ny LinkedIn side for virksomheder

Ny Brug rummet LinkedIn side for virksomheder lanceres i dag for at formidle nyheder af særlig interesse for virksomheder. Der vil være nyt om ansøgning af midler til teknologiudvikling og brug af satellitdata, inspirerende cases samt annoncering af arrangementer og workshops om rummets muligheder.

For at styrke kommunikationen med virksomheder går Rumkontoret i Styrelsen for Forskning og Uddannelse nu i luften med en ny LinkedIn - Brug rummet profil. Det vil være åbent for alle interessenter, som frit kan følge siden, og se alle opdateringer.

Nogle af nyhederne vil også være tilgængelige gennem Brug rummets nyhedsbrev, men alle vil i højere grad lægge vægt på elementer, der har relevans for især den danske industri – både i rumsektoren, men også i andre sektorer, hvor der er grobund for brug af rumteknologi og satellitdata.

I denne forbindelse bliver den gamle LinkedIn side ”Information fra det danske rumkontor” lukket den 17. april. Vi opfordrer alle interesserede i at følge den nye side.

Du kan desuden vælge at følge #dkrummet samt #brugrummet.

 

Kontakt

Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022