Gå til indhold

Er du en dreven udvikler af apps, og vil du gerne arbejde sammen med ESA?

Nu kan erfarne app-udviklere søge om at deltage i ESA's Space App Camp i Frascati i september 2018. For syvende gang afholder ESA en hackaton, hvor du får muligheden for at vise hvordan data fra satellitter kan bruges til at lave forretning her på jorden.

Har du en god idé til en app, som bruger satellitdata, og har du allerede god erfaring med at udvikle apps, så bør du læse videre.

ESA afholder sit syvende Space App Camp d. 17 - 24 september 2018 i ESA's Center for Jordobservation (ESRIN)  i Frascati (i nærheden af Rom).

ESA søger dygtige udviklere (i alt 20), som allerede har vist, at de kan udvikle apps, som er innovative og kommercielle på samme tid.

Kommer du igennem nåleøjet, vil ESA betale alle dine udgifter til opholdet, inklusive rejsen. Vinderen modtager - udover ESA's blåstempling af din app - en pris på 2500 EURO.

Du kan vælge at arbejde med følgende 5 temaer:

  • Smart farming
  • Sustainable Development
  • Future Living
  • Smart Cities
  • Digital Transport 

Ansøgere opfordres til at søge som teams, men det er ikke udelukket at søge som enkeltperson. I givet fald vil du blive placeret i team med andre deltagere.

Du kan søge frem til d. 30. juli 2018.

Hvis du ikke allerede har erfaring med apps, men er interesseret og er studerende i Danmark, så er der god mulighed for at deltage i ESAs første Space App Camp for studerende på dansk jord d. 13 - 17. august 2018 på ITU i København. Bemærk, at ansøgningsfristen her er forlænget til den 1. juli 2018. 

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022