Gå til indhold

Er du til Big Data, så arranger en Copernicus Hackathon

Vær med til at arrangere det første Copernicus Hackathon og sæt dit unikke præg på arrangementet. Der er mulighed for, at modtage op til 20.000 euro til afholdelse af arrangementet.

Dette helt nye initiativ, der er finansieret af Europa Kommission, bringer udviklere, entreprenører og specialister sammen for at udvikle nye applikationer baseret på data og information fra jordobservationsprogrammet Copernicus. For hvert Hackathon vil Europa Kommissionen finansiere 85 pct. af alle omkostninger, dog op til 20.000 euro.

Som arrangør af et Coperinus Hackathon får du gode muligheder for at skabe dit eget format. Der er mulighed for, at arrangementet kan vare lige fra 24 timer og op til en uge. Derudover har du mulighed for, selv at bestemme et tema. Relevante temaer kan for eksempel være landbrug, bæredygtig udvikling, skovbrug, råvarer osv.

Formålet med Copernicus Hackathon er at fremme brugen af data fra Copernicus programmet. Derudover skal arrangementet støtte udviklingen af applikationer, der adresserer store udfordringer som klimaforandringer eller naturkatastrofer. Endelig kan Hackathons hjælpe næste generation af rum-entreprenører på vej og skabe grundstenen i nye virksomheder.

I ansøgningen skal stå beskrevet hvor mange, der forventes at deltage i Hackathon, hvilke relevante samarbejdspartnere, der forventes at være en del af forløbet (som universiteter, virksomheder, forskningscentre osv.), samt hvilken erfaring din organisation har indenfor Jordobservation. I udvælgelsen af kandidater vægter de tre elementer i ansøgningen lige højt.

Den første ansøgningsfase er nu åben og løber frem til den 9. juli 2018. Alle kandidater får svar den 16. juli 2018.

Kontakt

Anne Birgitte Klitgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 42
Email: ak@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022