Gå til indhold

ESA præmierer ESA BIC Denmark med en 1. plads

Selvom ESA BIC Denmark er det nyeste blandt de 21 ESA Business Incubation Centres i Europa, har det nyetablerede danske center allerede nu høstet anerkendelse fra ESA for indsatsen. ESA BIC Danmark har allerede 6 startups i sit inkubationsprogram og en håndfuld mere er på vej ind.

Det nye kuld af startups vil blive annonceret i starten af det nye år på ESA BIC Denmarks LinkedIn profil.

ESA Space Solutions, som leder og koordinerer netværket af de 21 centre, har netop afholdt den årlige prisuddeling for bedste marketing blandt ESA BICs og her løb ESA BIC Denmark af med førstepræmien for bedste indsats i 2020.

ESA BIC Denmark fik prisen på baggrund af en samlet vurdering af marketingsaktiviteterne i det forgangne år, der ikke overraskende har været præget af corona-epidemien. Det har bl.a. betydet, at centerets marktingsaktiviteter i høj grad har fundet sted gennem digitale kanaler, bl.a. via sociale medier. Og det har givet bonus: ESA BIC Denmarks LinkedIn-side har nu knap 6000 følgere.

Der har imidlertid også været plads til populære marketingsindsatser af den analoge slags. Blandt andet har ESA BIC Denmarks astronautdragt i pap været et populært indslag i mange selfies.

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024