Gå til indhold

Flyv din egen raket!

ESA indkalder nu ansøgninger fra bachelorstuderende, der gerne vil prøve at bygge og opsende deres egen raket fra det norske rumcenter på Andoya i Nordnorge i april 2019. Ansøgningsfristen er den 26. oktober 2018.

Fly a Rocket! Programmet er et praktisk orienteret program, der giver studerende mulighed for at lære mere om rumvidenskab og teknologi.

I løbet af vinteren 2018 skal de udvalgte studerende deltage i et online kursus, der vil forberede dem til en raketopsendelse i april 2019. Desuden vil de studerende skulle deltage i foredrag og ekskursioner, lære mere om europæiske og norske aktiviteter i rummet og samtidig bygge og teste raketten.

De studerende skal havde en vis forståelse for matematik på et højere niveau, men det er  ikke et krav, at de studerer rumteknologi. De skal dog have interesse for rumbranchen, rumforskning eller rumteknologien.

De udvalgte studerende får dækket alle omkostninger til rejse, indkvartering og deltagelse i opsendelsen. Rejseudgifterne vil blive refunderet i henhold til ESA Education regler.

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022