Gå til indhold

Grib muligheden for at booste din virksomhed!

Copernicus Master 2018 konkurrencen er nu åben for tilmelding frem til 30. juni 2018. Nye jordobservations-baserede ideer og applikationer, der kan takle sociale og kommercielle globale udfordringer har nu chancen for at vinde præmier, indenfor en ramme på op til mere end 600.000 euro.

Mere end 3.100 deltagere fra over 70 lande har deltaget i Copernicus Masters konkurrencen siden dens start i 2011, og juryen har udpeget mere end 100 vindere med en total gevinst på omkring 4,3 millioner euro. Til denne ottende udgave, er i alt 22 forskellige priser, der vil blive uddelt til innovative jordobservations-baserede løsninger, udviklingforslag og ideer for virksomheder og for samfundet.

Under forskellige pris-kategorier (også kaldet udfordringer), søger konkurrencen efter ideer fra forskellige områder, fra Big Data analyser og Internet of Things til smart mobilitet og industri 4.0, samt mange andre. De frie Copernicus data og det stigende antal satellitter gør det muligt at udvikle nye løsninger til at takle de globale udfordringer. Derfor giver Copernicus Masters 2018 det største antal udfordringer til dato.

Dette år vil priserne gives for løsninger og ideer, der berører emner som miljøovervågning, katastrofehåndtering, transport logistik, landbrug og skovbrug og meget mere.

De bedste applikationer ved hver pris (udfordring) vinder adgang til Copernicus Accelerator programmet finansieret af EU Kommissionen.

Kontakt

Anne Birgitte Klitgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 42
Email: ak@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022