Gå til indhold

Nu kan du få din teknologi testet i rummet med alt betalt

Europa-Kommissionen indkalder forslag til opsendelse af eksperimenter til tests i rummet (In Orbit Demonstration/Validation). Opsendelserne er fuldt finansierede af EUs rammeprogram for forskning Horizon 2020 Space. Deadline for forslag er d. 22. maj 2018

EUs forskningsprogram Horizon 2020 Space giver mulighed for at få finansieret opsendelsen af eksperimenter i rummet. Målet er at demonstrere og validere alle typer af ny rumteknologi forstået som instrumenter, dele af instrumenter, udstyr, systemer og koncepter for nye mission.

Læs mere om mulighederne og betingelserne i indkaldelsen fra Europa-Kommissionen med frist d. 22. maj 2018. Alle kan søge.

EU finansierer alle udgifter til både forberedelse, opsendelse og gennemførelse af eksperimenterne. Opsendelserne vil ske i 2021-2023 med Ariane 6 og Vega-raketterne, og vil blive serviceret af ESA og udvalgte private partnere.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse opfordrer alle interesserede til at læse indkaldelsen og kontakte kontoret for Rum hurtigst muligt af hensyn til, at fristen allerede er d. 22. maj 2018.

En ansøgning er betinget af en støtteerklæring fra Danmark.

 

  Kontakt

  Peter Mandix Sehestedt
  Chefkonsulent
  Tlf.: +45 72 31 82 02
  Email: pse@ufm.dk

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 28. november 2022