Gå til indhold

Organiser dit eget Copernicus Hackathon i 2019

Søg EU om 20.000 euro til at organisere et Copernicus Hackathon. Deadline for ansøgning er den 11. januar 2019. Alle organisationer og private virksomheder, der er registreret i et EU land, kan søge. Ansøgere skal have erfaring med at støtte innovation og have et netværk af partnere og eksperter.

Så hvis din virksomhed eller organisation støtter innovation og iværksættere i at udnytte satellitdata, er dette en perfekt mulighed. Hensigten med dette nye initiativ er at samle udviklere, iværksættere og eksperter til at udvikle nye applikationer baseret på satellitdata og tjenester fra EU’s jordobservations program Copernicus. EU ønsker at iværksætte 40 Hackathons rundt om i EU og finansierer op til 85% af omkostningerne eller maksimalt 20.000 euro.

Ansøgere skal have erfaring med at støtte innovation og have et netværk af partnere og eksperter, der deler samme passion for at udnytte Copernicus, digital teknologi og innovation. Ansøgere skal selv kunne sørge for markedsføring og kommunikation, der kan sikre god deltagelse på hackathon.

Hvis du ikke når at ansøge den 11. januar 2019, er der også mulighed for at søge den 31. maj og den 31. december 2019.

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022