Gå til indhold

Søg stillingen som ombudsmand hos den Europæiske Rumorganisation, ESA

ESA søger netop nu kandidater der kan besætte stillingen som ombudsmand, da den nuværende går på pension. I den forbindelse har ESA anmodet alle medlemsstater om at dele stillingsopslaget. Fristen for at ansøge er forlænget til den 24. august 2018

Vigtige detaljer om opslaget:

Centralt for ombudsmandens arbejde er en uafhængig overvågning af ESA’s principper vedr. udbud og kontrakter. Her gælder principper om gennemsigtighed, upartiskhed og overvågning af diskrimination.

Ombudsmandens rolle var oprindeligt begrænset til at løse problemer mellem virksomheder i den tidlige kontraktlige fase af indkøb foretaget af Prime Contractors inden for rammerne af ”Best Practices”. Ombudsmandens rolle er nu udvidet til også at omhandle indkøb og kravene til overholdelse af ESA's selvstændige regulativer. Ombudsmanden kan derudover også deltage i udarbejdelsen af rammeaftaler mellem industrielle parter og organisationen.

  • Som ombudsmand vil du være med til at løse konflikter mellem virksomheder og ESA i forbindelse med eventuelle proceduremæssige overtrædelser af agenturets indkøbsregler.
  • I højere grad sikre, at ”Best Practices” sikres mellem parterne i erhvervslivet.
  • Facilitere kommunikationen mellem tilbudsgivere, potentielle tilbudsgivere og mellem entreprenører og tilbudsgivere i forbindelse med opklaring af spørgsmål og problemer, som opstår ved agenturets udbud og kontrakter.
  • Deltage som medlem i de såkaldte ”Dispute Adjudication Boards” for at hindre konflikter mellem agenturet og derudover er han/hun med til at sikre og lette kommunikationen mellem entreprenører.

Perioden som ombudsmand løber over en tre årig periode, med mulighed for forlængelse.

Kontakt

Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022