Gå til indhold

Mindre end to måneder til Big Science Business Forum 2018 - tilmeld din virksomhed nu

Danske virksomheder har en unik mulighed for at høre om investeringer de kommende fem år for over 75 milliarder kroner, når Big Science Business Forum 2018 (BSBF2018) løber af stablen i København d. 26.-28. februar 2018. Tilmeld din virksomhed nu og mød de største Big Science organisationer.

 

BSBF2018 er den første internationale konference, hvor de europæiske Big Science organisationer (CERN, EMBL, ESA, ESO, ESRF, ESS, European XFEL, F4E og ILL) præsentere deres kommende udbud under ét tag. Dette gør BSBF2018 helt unik. Organisationerne stiller med mere end 100 eksperttalere til det omfattende konferenceprogram., og man kan booke dem og andre deltagere til eksklusive forretningsmøder gennem et online 1-1 mødemodul, som allerede nu er aktivt.

Udover eksperttalerne har mere end 500 deltagere fra 25 lande på nuværende tidspunkt meldt deres ankomst. 

Konferencens fokus er at synliggøre Big Science markedet og de muligheder det rummer - muligheder som danske virksomheder ikke udnytter til fulde i dag. BSBF2018 vil vise at f.eks. højteknologi udviklet til en organisation kan (gen)bruges hos en anden Big Science organisation. Danske rumvirksomheder kan udnytte den viden de har fra teknologiudvikling til rummet til f.eks. udbygning hos CERN eller hos den nye store forskningsfacilitet ESS i Lund.

Der er nu mindre end to måneder tilbage til BSBF2018, hvilket betyder at der er ved at være sidste udkald til: 

  • Der er en udstillingsplads tilbage reserveret til en guld sponsor. Et guldsponsorat giver stor synlighed overfor for Big Science organisationerne og de andre deltagende virksomheder. Der findes også andre sponsormuligheder/pakker.
  • Den officielle BSBF2018 konferencemiddag er næste udsolgt. Der er kapacitet til 500 deltagere og disse bliver fordelt efter først til mølle princippet.
  • Som en del af BSBF2018 registeringen kan de delegerede gratis komme på en guidet tur til ESS og MAX IV i Lund enten d. 26. februar eller d. 1. marts. Der er begrænset plads på disse ture, og interesserede bør derfor melde sig hurtigst muligt.

BSBF2018 vil give din virksomhed chancen for at:

  • Lære om forretningsmuligheder i de kommende år inden for en bred vifte af forretningsområder på Big Science markedet
  • Møde repræsentanter fra Europas Big Science organisationer og deres nøgleleverandører
  • Netværke og etablere langsigtede partnerskaber via forretningsmøder (B2B), business-to-customer meetings (B2C) og det åbne udstillingsområde
  • Få indblik i indkøbsregler, IPR, teknologioverførsel, og hvordan man kan samarbejde på Big Science markedet

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024