Gå til indhold

Styrk dine kompetencer og karrieremuligheder på Space University

International Space University (ISU) tilbyder uddannelsesprogrammer målrettet ambitiøse studerende og fagpersoner inden for alle discipliner relateret til rummet. Ansøgningsvinduet til næste års programmer er nu åbent. Ansøg tidligt og få mulighed for at få en del af uddannelsen finansieret.

ISU er et internationalt universitet specialiseret i forskning og uddannelse på rumområdet. Universitetet har hovedsæde i Strasbourg, Frankrig, og er under nuværende ledelse af Apollo-astronaut Buzz Aldrin. ISU’s undervisere omfatter førende eksperter fra rumagenturer, den akademiske verden og rumindustrien.

Du kan bl.a. vælge mellem en 1 til 2-årig kandidatuddannelse og et 2-måneders intensivt sommerkursus.

Begge programmer dækker alle faglige discipliner relateret til rummet, herunder ingeniørvidenskab, iværksætteri, management, jura, arkitektur, humaniora mv. Programmerne giver dig den tværfaglige viden, der er nødvendig for at udvikle og administrere rumprojekter i den offentlige og private sektor, samt mulighed for specialisering inden for et fagområde efter eget valg.

Herudover giver ISU dig adgang til et unikt globalt netværk af eksperter på rumområdet.

ISU støttes af bl.a. den europæiske rumorganisation ESA. Ansøgere fra ESA-medlemslande, herunder Danmark, har mulighed for at få en uddannelse på ISU delvist finansieret gennem et ESA-legat. Legatansøgninger sendes til ISU sammen med ansøgningen om optagelse via linket nederst på siden.

Ansøgningsprocedure og frister:

Kandidatuddannelsen (Master of Science in Space Studies) har studiestart i september 2019. Ansøgningsfristen er den 30. juni 2019 (den 15. marts 2019 hvis der søges om finansiering).

Sommerkurset (Space Studies Program) løber fra den 24. juni-23. august 2019. Ansøgningsfristen er den 30. april 2019 (den 31. januar 2019 hvis der søges om finansiering).

ISU modtager hvert år mange ansøgninger, og pladserne er begrænsede. Ansøgere vurderes på baggrund af deres faglige og professionelle kvalifikationer og skal som minimum have opnået en bachelorgrad.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022