Gå til indhold

Video fra webinar om Horizon Europe – klynge 4: Det digitale område, industri og rummet

Se eller gense webinar om det netop offentliggjorte arbejdsprogram for klynge 4: Det digitale område, industri og rummet i Horizon Europe og hør mere om tankerne bag, klyngens partnerskaber og relationen til Horizon Europes missioner. Webinaret blev afholdt den 22. juni 2021.

Sommeren 2021 markerer den officielle start på EU’s nye rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe. I den forbindelse lancerer EuroCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en række webinarer om de forskellige programmer i Horizon Europe.

Dette webinar fokusede på klynge 4: Det digitale område, industri og rummet. Fokus for webinaret er en generel indflyvning til klynge 4, og tog udgangspunkt i det nye arbejdsprogram for 2021-2022 og de forskellige områder og muligheder de repræsenterer, herunder de otte forskellige partnerskaber.

Webinaret er del af webinarrækken om programmerne og forsknings- og innovationsmulighederne i Horizon Europe.

Linket vil være tilgængeligt på hjemmesiden i 14 dage efter webinaret. Derefter kan man skrive til eurocenter@ufm.dk for at få det tilsendt. 10 minutter om Destination Space kan ses 50 minutter inde i videoen.

Ønsker man præsentationen fra webinaret tilsendt, kan man ligeledes skrive til ovenstående mailadresse.

 

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022