Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Rumområdet Aktuelt Nyheder 2021 Video fra webinar om Horizon Europe – klynge 4: Det digitale område, industri og rummet

Video fra webinar om Horizon Europe – klynge 4: Det digitale område, industri og rummet

Se eller gense webinar om det netop offentliggjorte arbejdsprogram for klynge 4: Det digitale område, industri og rummet i Horizon Europe og hør mere om tankerne bag, klyngens partnerskaber og relationen til Horizon Europes missioner. Webinaret blev afholdt den 22. juni 2021.
Kontakt
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Sommeren 2021 markerer den officielle start på EU’s nye rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe. I den forbindelse lancerer EuroCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en række webinarer om de forskellige programmer i Horizon Europe.

Dette webinar fokusede på klynge 4: Det digitale område, industri og rummet. Fokus for webinaret er en generel indflyvning til klynge 4, og tog udgangspunkt i det nye arbejdsprogram for 2021-2022 og de forskellige områder og muligheder de repræsenterer, herunder de otte forskellige partnerskaber.

Webinaret er del af webinarrækken om programmerne og forsknings- og innovationsmulighederne i Horizon Europe.

Linket vil være tilgængeligt på hjemmesiden i 14 dage efter webinaret. Derefter kan man skrive til eurocenter@ufm.dk for at få det tilsendt. 10 minutter om Destination Space kan ses 50 minutter inde i videoen.

Ønsker man præsentationen fra webinaret tilsendt, kan man ligeledes skrive til ovenstående mailadresse.

 

Senest opdateret 28. november 2022