Gå til indhold

EUopSTART-tilskud til Horizon Europe-ansøgninger

Der er godt nyt for Horizon Europe-ansøgere. Nu åbner EUopSTART-puljen igen for ansøgninger. Potentielle ansøgere til Horizon Europe kan via puljen få dækket nogle af de udgifter, der er forbundet med at forberede en Horizon Europe-ansøgning.
Kontakt
Mette Trojahn Petersen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 80 59
Email: mtp@ufm.dk

06. april 2021

EUopSTART giver 50 procent i tilskud til udgifter forbundet med at udarbejde forsknings- og innovationsansøgninger til Horizon Europe. Tilskuddet er på 50.000 kroner eller 75.000 kroner alt efter ansøgers rolle i projektet.

Frister i 2021

I 2021 kan der ligesom tidligere år løbende indsendes ansøgninger til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Cut offs i 2021 er:

  • Den 18. maj kl. 12.00
  • Den 24. august kl. 12.00.
  • Den 2. november kl. 12.00

Kan du søge?

EUopSTART kan søges af virksomheder og offentlige forskningsinstitutioner som universiteter, Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS), hospitaler, kommuner og regioner.

Sådan søger du

Det fulde opslag til EUopSTART er offentliggjort på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

Ansøgninger indsendes gennem styrelsens ansøgningsportal, e-grant, der foreløbig vil være åben indtil den 18. maj 2021 kl. 12.00. I denne periode kan der løbende indsendes ansøgninger.

Hvornår får du svar?

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen behandler ansøgningerne efter hvert cut off, og ansøgere får svar cirka 25 arbejdsdage efter ansøgningsfristen.

Om EUopSTART

EUopSTART yder tilskud til danske virksomheders og videninstitutioners forberedende arbejde med at deltage i Horizon Europe-projekter. Puljen skal bidrage til at intensivere internationaliseringen af dansk forskning og styrke samspillet mellem forskningsinstitutioner og virksomheder om forskning og innovation.

Senest opdateret 06. april 2021