Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation EU- og internationale programmer Horizon Europe Aktuelt Nyheder Nyt univers om Horizon Europe på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside

Nyt univers om Horizon Europe på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside

Nyt webunivers om EU’s nye forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe er nu klar til at understøtte ansøgere og rådgivere i Danmark. I udviklingen af det nye univers er der taget højde for brugernes ønsker, og det er tilstræbt at skabe et mere overskueligt univers om det nye store program.
Kontakt
Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Birgitte Vedelstorp Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 08
Email: bva@ufm.dk

18. juni 2021

Det nye webunivers om Horizon Europe er bygget op omkring tre hovedindgange til indhold:

  1. Hvad kan du søge?
  2. Vejledning
  3. Aktuelt.

Om de tre hovedindgange

På webuniversitet kan besøgende under ’Hvad kan du søge?’ finder information om de enkelte programmer, missioner og partnerskaber, se opslag på Europa-Kommissionens site, se eller gense relevante webinarer om og i tilknytning til programmet etc.

Under ’Vejledning’ kan ansøgere og rådgivere benytte sig af tips & tricks til den gode EU-ansøgning, håndtering af emner som etik og køn i ansøgningen eller gode råd til projektadministration. Her finder man også kontaktoplysninger på Uddannelses- og Forskningsstyrelsens EU-rådgivere.

Under ’Aktuelt’ vil styrelsen løbende formidle nyheder, publikationer etc. om Horizon Europe. Her er også en kalender over webinarer samt adgang til podcasts.

Sprog

Sitet er på dansk, men meget af indholdet er allerede nu også tilgængeligt på engelsk. Det engelske site forventes at være fuldt udbygget i juli måned.

Hovedindgang til det nye webunivers om Horizon Europe

Det nye webunivers på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside kan besøges på:

Brugernes input til udviklingen af webuniverset

Det nye webunivers tilstræber en mere enkel og overskuelig navigation, så besøgende nemmere kan finde rundt i det nye program. Den nye opbygning har således forsøgt at imødekomme input fra brugerne i styrelsens brugerundersøgelse om kommunikationen om det tidligere forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020.

Senest opdateret 18. juni 2021