Gå til indhold

Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Excellence

Excellence-afsnittet i en Horizon Europe-ansøgning indeholder motivationen for projektet, den banebrydende idé, de konkrete målsætninger samt koncept og metode. Vil du blive helt skarp på, hvad det kræver at skrive det stærke excellence-afsnit, så deltag i webinar den 18. maj.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. maj 2021 fra 14:30 til 15:30

Webinaret har fokus på den fulde 45 siders ansøgning til Forsknings- og Innovationsprojekter (Research and Innovation Actions og Innovation Actions) i søjle II i Horizon Europe.

I excellence-afsnittet er det vigtigt, at ambitionerne og motivationen for projektet skinner tydeligt igennem. Det er her, at det er muligt at blæse evaluatorerne bagover med den stærke, banebrydende og motiverende projektidé og en tydelig definition af, hvad projektet sigter mod at opnå.

I en ansøgning til Horizon Europe dækker excellence-afsnittet over:

  • 1.1 Objectives and ambition
  • 1.2 Methodology

Indhold

På webinaret ser vi nærmere på, hvad det gode excellence-afsnit skal indeholde. Peter Härtwich, Head of Unit i Europa-Kommissionen, vil gennemgå opbygningen af afsnittet samt Europa-Kommissionens krav og forventninger til ansøgere.

Derudover præsenterer Efthymios Altsitsiadis, lektor på Copenhagen Business School, hvordan han går til at skrive det stærke excellence-afsnit. Efthymios Altsitsiadis har erfaring fra flere succesfulde Horizon 2020-ansøgninger og fra arbejdet som evaluator for Europa-Kommissionen.

Dit udbytte

Efter webinaret vil du have større forståelse for, hvordan du kan udarbejde et excellence-afsnit, der formår at formidle den stærke projektidé på bedst mulig vis. Du vil desuden kunne trække på andres konkrete erfaringer med at udarbejde excellence-afsnittet.

Webinaret forudsætter en grundlæggende viden om EU’s program for forskning og innovation og ansøgningsprocessen. Du kan orientere dig her:

Webinaret er en del af en webinarrække om ansøgningsskabelonen i Horizon Europe. Webinarrækken består af følgende webinarer:

Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Excellence: 18. maj, kl. 13:30-14:30

Målgruppe

Forskere, virksomheder, EU-rådgivere mfl.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet, nogle dage før webinaret afholdes.

Kontakt

Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Stefanie Bondy Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 17
Email: stbj@ufm.dk