Gå til indhold

Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Impact

Deltag i webinar om impact, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen sammen med Europa-Kommissionen gennemgår krav og forventninger til impact-afsnittet af ansøgningsskabelonen til Horizon Europe. Webinaret holdes den 19. maj.
  • Tid og sted
  • Hvornår 19. maj 2021 fra 15:15 til 16:30

Indhold

I løbet af dette webinar vil rådgivere fra EuoCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen sammen med Europa-Kommissionen diskutere rationalerne bag den nye tilgang i impact-afsnittet. Vi gennemgår hvert underafsnit i den nye skabelon, giver eksempler og gode råd til inspiration til din ansøgning. Der vil være mulighed for spørgsmål.

Dit udbytte

Du får indsigt i Europe-Kommissionens nye impact-afsnit i ansøgningsskabelonen og gode råd fra Europa-Kommissionen og EuroCenter til, hvordan du bedst skriver et overbevisende impact-afsnit.

Hvad skal du være opmærksom på? Og hvordan overbeviser du evaluatorerne om, at du med dit projekt kan levere den impact, som EU forventer?

Webinaret er en del af en webinarrække om ansøgningsskabelonen i Horizon Europe. Webinarrækken består af følgende webinarer:

Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Impact: 19. maj, kl. 14:15-15:30


Målgruppe

Webinaret henvender sig både til dig, som aldrig har arbejdet med EU-projekter og til dig, som tidligere har søgt midler gennem Horizon 2020. Du kan f.eks. være forsker, forskningsadministrator, EU-rådgiver eller på anden vis være involveret i ansøgninger til Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet, nogle dage før webinaret afholdes.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Kontakt

Niels Gøtke
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 83 96
Email: nigoe@ufm.dk
Christian Holstein
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 66
Email: cho@ufm.dk