Gå til indhold

Webinar: Introduktion til Det Europæiske Forskningsråd (ERC) i Horizon Europe (engelsk)

Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for eliteforskning. Dette webinar går i dybden med programmets opbygning og formål, så du som forsker eller rådgiver er bedst klædt på til at søge ERC-midler. Webinaret afholdes den 16. marts 2021 kl. 10:00-11:15 og vil foregå på engelsk.
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. marts 2021 fra 10:00 til 11:15

Se eller gense webinaret

Du har mulighed for at få tilsendt et link til optagelsen af webinaret. Skriv til og angiv i e-mailen titel og dato for webinaret.

Formål

Vi vil tage udgangspunkt i, hvad der er nyt hos Det Europæiske Forskningsråd (ERC) i Horizon Europe. Desuden vil vi forklare, hvad Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er, og hvordan det adskiller sig fra andre dele af Horizon Europe.

Vi vil også fokusere på at få danske rådgivere og forskere godt i gang med at arbejde med ERC i Horizon Europe ved at give et overblik over ERCs formål, opbygning, paneler, bevillingstyper, ansøgningsformat, og evalueringsproces mv.

Vi vil derudover tale om ERC-ansøgningsprocessen, og hvordan man forbereder sig på en ERC-ansøgning.

Webinaret bliver holdt af de danske national kontaktpunkter for ERC samt professor Jesper Svejstrup, Københavns Universitet, der har modtaget to ERC Advanced Grants og som desuden er medlem af ERCs Videnskabelige Råd.

Der er sat tid af til at stille spørgsmål i chatten.

Målgruppe

Danske forskningsrådgivere, der arbejder med ERC samt danske forskere, der planlægger at søge ERC.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Kontakt

Line Kalmar
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 95 14
Email: llan@ufm.dk