Gå til indhold

Nordisk Energiforskning

Støtte til forskning indenfor tværnordisk energiforskning, der tager sigte på at forbedre såvel forskningen som udbredelsen af alternativer til konventionelle energiformer.

 

Nordisk Energiforskning adskiller sig fra andre institutioner under Nordisk Ministerråd, ved at være finansieret både at Nordisk Ministerråd men også gennem de nordiske landes respektive energi- og klimaministerier.

Hvem kan søge og ansøgningsfrister?

Alle uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisation. Det er dog et krav, at der skal være deltagelse fra minimum tre af de fem lande i Nordisk Råd.

Ansøgninger antages i forbindelse med udbud af finansiering til projekter. Alle udbud offentliggøres via Nordisk Energiforsknings website.

Hvad kan du søge støtte til?

Forskningsprojekter indenfor energi i et tværnordisk perspektiv. Støtten ydes kun i forbindelse med offentliggørelsen af udbud.

Hvordan ansøger jeg ordningen?

Ansøgningen skal ske via online baserede ansøgningsskemaer og opdeles i to faser – en pre-proposal fase, hvor alle ansøgere der opfylder kravene til udbuddet kan søge.

Ansøgerne vil efter ansøgningsfristen blive evalueret af interne og eksterne eksperter, og en række ansøgning vil blive inviteret til at deltage i anden ansøgningsrunde.

I den anden fase inviteres kvalificerede ansøgere fra første runde til at indsende en udførlige og dybdegående ansøgning.

Kontaktinformationer

Nordisk Energiforskning
Stensberggata 7A
0367 Oslo, Norge
Mail: info@nordicenergy.net

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. februar 2013