Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2008 Innovationstilbud til virksomheder - En guide for rådgivere

Innovationstilbud til virksomheder - En guide for rådgivere

Forsideillustrations tekst mangler
Rådet for Teknologi og Innovation. Ny guide giver for første gang en samlet oversigt over de tilbud og puljer, som staten og regionerne stiller til rådighed for virksomheder, som ønsker at styrke deres innovation.
: 12. december 2008
: 978-87-923-7231-4
: 978-87-923-7232-1
: Forsknings- og Innovationsstyrelsen
: 88

Om publikationen

Ny guide giver overblik over innovationstilbud til virksomheder

En ny guide giver for første gang en samlet oversigt over de tilbud og puljer, som staten og regionerne stiller til rådighed for virksomheder, som ønsker at styrke deres innovation.

En tværgående arbejdsgruppe ledet af Rådet for Teknologi og Innovation og Videnskabsministeriet med deltagelse af en række ministerier og erhvervsorganisationer står bag guiden til de offentlige innovationstilbud for virksomheder.

Guiden giver blandt andet svar på følgende spørgsmål: Hvilke innovationspuljer findes der for virksomheder og hvad er deres fokus? Hvem kan søge de forskellige puljer og hvilke finansieringsmuligheder er der? Guiden giver også et overblik over de forskellige institutioner, som tilbyder rådgivning, forskning, teknologisk service matchmaking, kapital og andre ydelser til virksomheder. Endelig rummer guiden oplysninger om, hvor man kan henvende sig og få mere at vide om de forskellige tilbud.

Guiden henvender sig især til rådgivere, videninstitutioner, forskere og organisationer, der har en tæt kontaktflade til virksomhederne. Men også virksomheder kan med fordel bruge guiden til at finde information om de tilbud, som måtte være relevante i forhold til virksomhedens behov.

Guiden er et første vigtigt skridt på vej mod at skabe et samlet overblik over de offentlige tilbud på innovationsområdet. Næste skridt bliver, at der i begyndelsen af 2009 udsendes en vejviser for virksomhederne. Tredje skridt vil blive at lancere en webbaseret løsning, der kan fungere som én indgang for virksomheder til relevant information om de offentlige innovationstilbud, og hvor oplysninger om de forskellige tilbud og puljer løbende opdateres.

 

Senest opdateret 01. februar 2013