Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2010 Brugerundersøgelse af GTS-institutterne 2010

Brugerundersøgelse af GTS-institutterne 2010

Forsideillustrations tekst mangler
Rapporten gengiver resultaterne af en analyse af GTS-institutternes brugere. Mere end 1000 virksomheder har besvaret spørgsmål omkring deres innovation og hvordan de har brugt GTS-institutterne. Rapoorten viser en stor tilfredshed med GTS-institutterne blandt institutternes brugere.
: 16. december 2010
: 978-87-923-7235-2
: Styrelsen for Forskning og Innovation
: 45

Brugerundersøgelse af GTS-institutterne 2010 (Html)

Om publikationen

Stor tilfredshed med GTS-instutterne

Rapporten gengiver resultaterne af en analyse af GTS-institutternes brugere. Mere end 1000 virksomheder har besvaret spørgsmål omkring deres innovation og hvordan de har brugt GTS-institutterne. Rapporten viser en stor tilfredshed med GTS-institutterne blandt institutternes brugere. Rapporten omfatter også en analyse af af ikke-brugernes kendskab til GTS-institutterne.

Konkurrencepres skaber samarbejde

Analysen viser endvidere at de virksomheder, som benytter GTS-institutterne i højere grad end gennemsnitsvirksomhederne er udsat for et konkurrencepres fra udlandet, og at de derfor er tvunget til at innovere, - en opgave som GTS-institutterne hjælper virksomhederne med. Virksomhedernes store tilfredshed med GTS-instituttrnes ydelser er tilsyneladende helt uafhængig af virksomhedsstørrelse, branche og lignende.

Analysen af ikke-brugerne viser, at det i denne gruppe virksomheder kun er godt en femtedel virksomhederne, som kender til GTS-nettet. Et tal, der har ligget stabilt siden seneste undersøgelse i 2008.

Senest opdateret 10. marts 2014