Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2012 En styrket pædagoguddannelse – anbefalinger fra Følgegruppen for pædagoguddannelsen

En styrket pædagoguddannelse – anbefalinger fra Følgegruppen for pædagoguddannelsen

Forsideillustrations tekst mangler
Følgegruppen for pædagoguddannelsen har færdiggjort sit anbefalingsarbejde til styrkelse af pædagoguddannelsen. Resultatet af følgegruppens anbefalingsarbejde er denne publikation.
: 15. november 2012
: 978-87-92601-17-9
: Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte for Følgegruppen for pædagoguddannelsen
: 18

Følgegruppen for pædagoguddannelsen har færdiggjort sit anbefalingsarbejde til styrkelse af pædagoguddannelsen. Anbefalingerne tager primært afsæt i den netop gennemførte evaluering af uddannelsen, som Rambøll Management har gennemført i perioden efteråret 2011 – foråret 2012.

Resultatet af følgegruppens anbefalingsarbejde er denne publikation. I publikationen gennemgår følgegruppen en række centrale temaer i forhold til pædagoguddannelsen og giver bud på, hvilke elementer i reformen fra 2006, der kan styrkes samt bud på nye initiativer, der kan bidrage til at højne kvaliteten af uddannelsen yderligere.

Følgegruppen blev nedsat af daværende undervisningsminister i 2011 og er beskikket frem til 2013. Følgegruppen har til opgave at rådgive uddannelsesministeren om generelle forhold i relation til uddannelsen, herunder har følgegruppen haft til opdrag at og følge den gennemførte evaluering tæt.

Publikationen er ikke trykt, den findes kun elektronisk.


 

Senest opdateret 13. august 2015