Du er her: Forside Publikationer 2012 Rapport om Aarhus Universitet (2011/2012)

Rapport om Aarhus Universitet (2011/2012)

Forside til Rapport om Aarhus Universitet (2011/2012)
Tilsynsmøde den 1. marts 2012.
: 06. juni 2012
: Styrelsen for Universiteter og Internationalisering
: 2012
: 76

Om publikationen

Styrelsen for Universiteter og Internationalisering har afholdt tilsynsmøde med Aarhus Universitet den 1. marts 2012.

Rapporten tegner et billede af udviklingen på Aarhus Universitet ved hjælp af et udvalgt statistisk materiale samt korte beskrivelser af, hvad der kendetegner Aarhus Universitet på en række generelle emner samt de to udvalgte temaer: sproguddannelser og internationalisering af uddannelserne.

Tilsynsmøderne generelt

Mødernes formål er at føre et effektivt, synligt og gennemsigtigt tilsyn, der skaber de bedst mulige rammer for dialogen med universiteterne.

Styrelsen for Universiteter og Internationalisering udarbejder i forbindelse med møderne en tilsynsrapport. Den har fokus på en række generelle emner om universitetets rammer – økonomi, personale og bygninger – samt universitetets videnproduktion med fokus på universitetets forskning, uddannelse og videnspredning. Derudover har rapporten fokus på udvalgte temaer for det enkelte universitet. De generelle emner og de udvalgte temaer bliver drøftet på tilsynsmødet. På baggrund drøftelser på mødet og efterfølgende skriftlige bidrag fra konkluderer Styrelsen for Universiteter og Internationalisering på de generelle emner og udvalgte temaer.

For tilsynsmøderne i 2011/2012 har de udvalgte temaer været:

  • Internationalisering af uddannelserne
  • Sproguddannelser
Senest opdateret 13. august 2015