Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2018 ICDK Outlook rapport: I-Korea 4.0: Moon Jae-In’s strategy to bring South Korea into a new digital era

ICDK Outlook rapport: I-Korea 4.0: Moon Jae-In’s strategy to bring South Korea into a new digital era

Forsideillustrations tekst mangler
Det danske innovationscenter i Seoul har udarbejdet en outlook rapport, der giver et overblik over Sydkoreas nuværende stærke politiske fokus på den fjerde industrielle revolution.
Kontakt
Anette Birna Muus Day
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 61
Email: AMU@ufm.dk
: 17. december 2018
: 978-87-93706-31-6
: Styrelsen for Forskning og Uddannelse
: 2018
: 21

For at gøre Sydkoreas planer vedrørende den fjerde industrielle revolution (4iR) mere tilgængelige for det sydkoreanske folk, har præsident Moons administration udviklet et politisk branding-term ’I-Korea 4.0’ og samtidigt vurderet Sydkoreas styrker og svagheder inden for teknologier, industrier og samfund i et forsøg på at afgøre Sydkoreas parathed til en 4iR-æra. Som en del af dette tiltag, er der blevet udviklet en langsigtet handlingsplan, hvor strategier og projekter fra alle sydkoreanske ministerier indgår.

’I-Korea 4.0’ er den nye sydkoreanske strategi, som skal bringe Sydkorea ind i en ny digital æra og en af præsident Moon administrationens mest centrale politiske projekter. I vanligt højt tempo har ’I-Korea 4.0’ fået sydkoreanske myndigheder, institutioner, organisationer og konglomerater til at udvikle og implementere store 4iR-indsatser inden for områder som intelligent infrastruktur, 5G, smart mobilitet, konvergerende tjenester og industriel produktion.

Denne outlook er den første af to i en 2018/19 -serie af ICDK Seoul. Den første outlook har til formål at give et overblik over Sydkoreas nuværende stærke politiske fokus på 4iR og den anden outlook har til formål at fremhæve konsekvenser på tværs af udvalgte sektorer med fokus på uddannelse, forskning, iværksætteri og innovation. Kombineret vil outlook-serien hjælpe danske forskere, R&D tunge start-ups og SMV'er til at identificere potentielle samarbejdsmuligheder med koreanske partnere inden for 4iR-relaterede forsknings- og forretningsområder.

Senest opdateret 18. december 2018