Europass CV

Europass' CV-skabelon hjælper dig med at beskrive dine kompetencer på en måde, der er letforståelig i andre europæiske lande. Europass CV ruster dig dermed til at søge job i Europa.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Søg arbejde i udlandet med Europass CV

Alle kan udfylde et Europass CV og bruge det efter eget ønske. Du kan bruge Europass CV'et til at søge arbejde i udlandet og også med fordel inden for Danmarks grænser.

EuropassCv_studerende

CV'ets opbygning

Europass CV er en skabelon, som du selv kan tilpasse. Det følger en detaljeret model, hvor både faglige, sproglige, personlige og sociale kompetencer bliver beskrevet - men det er op til dig selv at vælge, hvilke felter du vil udfylde. Europass CV'et findes på de fleste europæiske sprog, så du kan målrette din ansøgning efter det land, du søger arbejde i.

I 2012 fik Europass CV'et nyt design, så det nu er endnu nemmere at fremvise dine kvalifikationer på velstruktureret og overskuelig manér. Det er eksempelvis blevet muligt at inkludere oplysninger om din personlige hjemmeside.

Europass CV er kernen i din Europass-mappe, men du bør også supplere den med andre Europass-dokumenter, såsom Europass Mobilitetbevis, Certificate Supplement, Diploma Supplement eller Europass Sprogpas.

    Skriv et godt CV

    Et målrettet og overskueligt CV styrker din jobsøgning og giver et godt førstehåndsindtryk. Europass CV har et enkelt layout og er anerkendt i andre europæiske lande, og det er derfor et godt redskab, om end du vil søge job i udlandet eller herhjemme.

    Europass logo uden baggrund

    Senest opdateret 22. januar 2019