Gå til indhold

Europass

Europass er en digital platform til europæiske borgere, som understøtter karriere og livslang læring.

 Europass banner

Europass - kort fortalt

Europass er en digital platform for alle europæiske borgere, hvor man kan gemme og dele sine oplysninger, som er relevante for uddannelse og karriere. På hjemmesiden har du mulighed for at oprette et europæisk CV, få jobforslag baseret på dine kompetencer og bladre igennem tusindvis af jobmuligheder fra hele Europa. Alt fra buschauffør på Malta til Key Account Manager i Sverige. 

Du benytter dig af forskellige digitale værktøjer, der synliggør dine kompetencer på det europæiske arbejdsmarked og kan få hjælp til at finde dit næste drømmejob inden for Europas grænser. 

Desuden muliggør Europass brugen af Europass Diploma Supplement, Certificate Supplement og Europass Mobilitetsbevis, der hjælper med at tydeliggøre dine uddannelser og kompetencer og gøre det lettere at forstå dem for en udenlandsk arbejdsgiver. 

Europass går op i din datasikkerhed. Dine oplysninger er sikre hos Europass. Oplysninger og data på hjemmesiden er dine og kan ikke benyttes uden dit samtykke. 

Tag dit næste skridt i din karriere med Europass og oplev, hvad Europa kan tilbyde af karrieremuligheder. 


Indhold i Europass 


Brug af Europass

Europass.eu som platform eller de enkelte dokumenter kan bruges selvstændigt eller sammen. Platformen og dokumenterne beskriver forskellige sider af din uddannelse og arbejdserfaring samt kursus-, praktik- og uddannelsesophold, som du har taget i udlandet. Platformen kan bruges til at vise dine sproglige, kulturelle, sociale og personlige kompetencer.

Fordelen ved at bruge Europass er derfor, at det er bredere end det enkelte eksamensbevis, da det omfatter alle dine relevante uddannelses- og erhvervsmæssige kompetencer i en samlet pakke, som samtidig bliver anerkendt i alle EU-lande.


Vil du vide mere om studie- og praktikophold i udlandet?

Gribverden.dk er for unge, der drømmer om at uddanne sig eller arbejde i udlandet.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer

Kontakt

Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024

Afsendere