Gå til indhold

Uddannelsesbøger

Uddannelsesbøger til brug for praktik på skibe.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at få godkendt sin fartstid, til videre uddannelse eller sønæringsbevis, at der anvendes en uddannelsesbog.

Det er uddannelsesofficeren eller skibsføreren om bord på det skib, hvor den studerende/eleven er i praktik/optjener fartstid, som skal godkende, at de enkelte opgaver er udført ved at underskrive uddannelsesbogen de steder, som er angivet.

Efterfølgende skal uddannelsesbogen godkendes af den maritime uddannelsesinstitution, hvor man som elev/studerende gennemfører sin uddannelse. Uddannelsesbogen bruges som dokumentation for, at man har gennemgået og opnået de læringsmål, der er stillet krav om i praktikken. Søfartsstyrelsen godkender ikke uddannelsesbogen, men skal se den i de tilfælde, hvor der er krav om fartstid og godkendt uddannelsesbog, efter uddannelsen er gennemført.

Skibsofficer

Maskinmester

Skibsassistent

Skibsmaskinist

Skibskok

Bemærk

Uddannelsesbøgerne findes kun som pdf-filer. Bogen skal printes, før de studerende skal udmønstre i praktik til søs, medmindre rederiet bruger en helt elektronisk løsning.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. september 2022