Du er her: Forside Uddannelse Internationalisering Internationalt samarbejde om vejledning Euroguidance Aktuelt for vejledere Det danske vejledningssystem - en beskrivelse på engelsk

Det danske vejledningssystem – en beskrivelse på engelsk

Styrelsen har udgivet en pjece på engelsk om det danske vejledningssystem, som kan bruges af alle vejledere og ledere, der er involveret i internationale aktiviteter og samarbejder med udenlandske kolleger.

Pjecen er skrevet i et samarbejde mellem Undervisningsministeriet og Styrelsen for Videregående Uddannelser. UU Sjælland Syd, Studievalg København og eVejledning har bidraget med cases. Pjecen giver en kort beskrivelse af det danske vejledningssystem og den seneste udvikling på området. Den kan bruges som en introduktion til det danske vejledningssystem, når man modtager gæster fra udlandet eller bringes med på studieophold eller til oplæg i udlandet, hvor det danske system skal præsenteres.

Pjecen er gratis og flere eksemplarer kan bestilles mod betaling af porto og ekspeditionsgebyr eller downloades via nedenstående link:

Senest opdateret 24. januar 2014