Du er her: Forside Uddannelse Internationalisering Internationalt samarbejde om vejledning Euroguidance Aktuelt for vejledere Nye publikationer om vejledning lanceret under EU-konference

Nye publikationer om vejledning lanceret under EU-konference

Under det cypriotiske EU-formandskab samledes repræsentanter for over 30 lande for at diskutere livslang vejledning. Det europæiske netværk for udvikling af livslang vejledning, The European Lifelong Guidance Policy Network, præsenterede under konferencen fire nye rapporter.

De nye ELGPN-publikationer om vejledning

 

Lifelong Guidance Policy Development – A European Resource Kit

Publikationen er udformet for at hjælpe beslutningstagere og andre interessenter med at vurdere eksisterende vejledning og identificere spørgsmål, der kræver opmærksomhed ved at trække på cases fra forskellige europæiske lande.

Career Management Skills

Publikationen Career Management Skills identificerer faktorer som støtter udvikling og gennemførelse, når det drejer sig om at give individer evnen til selv at forvalte deres karrierer. 

Flexicurity

Begrebet Flexicurity refererer til forsøg på at forene fleksibilitet for arbejdsgivere med sikkerhed for arbejdstagere, en tilgang der bliver mere og mere attraktiv for beslutningstagere i hele Europa. Publikationen med samme navn analyserer de politiske konsekvenser af livslang vejledning.

Youth unemployment: A Crisis in Our Midst

Publikationen Youth unemployment: A Crisis in Our Midst diskuterer vejledningens rolle for udbud af og efterspørgsel på arbejdskraft.

Samtlige publikationer kan findes på netværkets hjemmeside:

Senest opdateret 19. marts 2013