Nyhedsbrev for europæiske vejledere

Euroguidance-netværket, der arbejder for at fremme den internationale dimension i vejledningen, udgiver nyhedsbrev med artikler fra mange lande i Europa.

Euroguidance-netværket, der arbejder for at fremme den internationale dimension i vejledningen, har udgivet et nyhedsbrev med artikler fra mange lande i Europa.
Nyhedsbrevet giver inspiration fra vejledningspraksis i udlandet og idéer til fremtidige internationale aktiviteter og samarbejdsprojekter med vejledere fra andre lande.

I dette nummer:

  • Denne gang kan du bl. a. læse om et dansk-ledet Leonardo-projekt, der vejleder arbejdsløse akademikere ift. praktikophold i udlandet. Det er Akademikernes A-Kasse (AAK), der står i spidsen for dette.
  • Du kan også læse om en svensk undersøgelse af arbejdsgiveres syn på udlandsophold. En tilsvarende undersøgelse vil blive gennemført af Styrelsen for International Uddannelse hos danske arbejdsgivere.
  • Læs også om en konference i Slovenien om E-Vejledning, der stiller skarpt på multikulturel vejledning af unge indvandere samt et schweizisk program til individuel karriereudvikling (CHQ). Den 11.-12. oktober 2011 holdes der en konference i Holland om det schweiziske program - yderligere informationer fås hos: bt@uds.dk

Hent nyhedsbrevet og mere information:

 

Senest opdateret 19. februar 2015