Gå til indhold

Biblioteket

Ressourcer i form af yderligere information og redskaber hjælper dig som vejleder i processen med at guide unge igennem lærende mobilitet
Kontakt
Birtha Theut
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 22
Email: BT@ufm.dk

Bibliotek

Dette bibliotek indeholder links til steder, hvor du kan finde yderligere informationer og redskaber til brug i vejledningsprocessen omkring lærende mobilitet for unge. Du finder også enkelte links inde i teksten på relevante steder, men for ikke at gøre navigationen alt for uoverskuelig har vi valgt at samle de fleste henvisninger i et særligt afsnit.

Det er selvfølgelig meget langt fra at være en komplet samling af alt, hvad der potentielt kan have relevans for vejledning og udlandsophold. Der er tale om et meget selektivt udvalg af kilder, der belyser centrale aspekter, og som hver især kan føre videre til mere specialiseret information. Noget af materialet er knyttet til bestemte former for lærende mobilitet (fx frivilligt arbejde i udlandet), men er medtaget, fordi det indeholder generel information af relevans for alle typer mobilitet.

Nogle af de opgivne links er på engelsk.

Vi anbefaler i øvrigt, at du jævnligt går ind på hjemmesiden for det europæiske vejledningssamarbejde Euroguidance, og holder dig opdateret med nye udviklinger og inspiration. Her kan du også læse noget om, hvordan du selv kan blive mobil som vejleder.

 

Om lærende mobilitet generelt

Typer af lærende mobilitet og tilskudsmuligheder

Levevilkår, uddannelsesmuligheder m.m.

Kompetenceudvikling og udlandsophold

Sprog

Anerkendelse af læringsudbytte

 

Senest opdateret 15. august 2019