Gå til indhold

Erasmus+: Søg tilskud til europæiske ungdomsprojekter

Arbejder du professionelt med unge, og har du planer om at deltage i europæisk uddannelsessamarbejde i 2016? Fristen for at søge om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet er den 26. april 2016 kl. 12.00.

Nov_indkalder projektforslag

Gennem Erasmus+ kan institutioner og organisationer søge tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet. Der gives tilskud til en lang række aktiviteter, eksempelvis ungdomsudvekslinger og udlandsophold for professionelle, der arbejder med unge.

Derudover giver programmet tilskud til samarbejdsprojekter mellem institutioner på tværs af de europæiske lande, hvor formålet kan være at styrke unges globale udsyn, kompetencer og jobparathed. 

Hvem kan søge

Institutioner og organisationer, der arbejder med unge mellem 13 og 30 år og beskæftiger sig med ikke-formel og uformel læring, kan søge om tilskud. Derudover kan uformelle grupper af minimum fire unge deltage.

Enkeltpersoner kan ikke søge om tilskud, men bør i stedet kontakte deres organisation.

Ansøgningsfrist for mobilitets- og samarbejdsprojekter

Ansøgningsfristen for tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet er den 26. april 2016 kl. 12.00. Næste ansøgningsfrist er den 4. oktober 2016 kl. 12.00.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021