Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Erasmus+ Søg tilskud Ansøgningsberettigede organisationer Ansøgningsberettigede organisationer inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse

Ansøgningsberettigede organisationer inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse

En række uddannelsesorganisationer, kommuner, regioner og koordinerende organisationer inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse er berettiget til at ansøge om akkreditering.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

I indkaldelsen af ansøgninger om akkreditering inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse er angivet to grupper af organisationer, som er berettigede til at ansøge om akkreditering (og efterfølgende om tilskud i det nye Erasmus+-program).

Børne- og Undervisningsministeriet har under gruppe 1 og 2 defineret de organisationer, som er ansøgningsberettigede i Danmark.   

Gruppe 1: Tilskudsberettigede uddannelsesorganisationer (schools providing general education at pre-primary, primary or secondary level)

Du finder her de uddannelsesorganisationer, som er godkendt til at ansøge om akkreditering opdelt efter uddannelsesområde:

Skoler og ungdomsuddannelser i Grønland kan også ansøge om akkreditering. Kontakt Erasmus+ Skole-teamet for mere information 

Gruppe 2: Konsortier inden for Key Action 1 School Education (Local and regional public authorities, coordination bodies and other organisations with a role in the field of school education)

Du finder her de lokale og regionale myndigheder samt koordinerende organisationer, som kan søge om at blive akkrediteret som konsortieholder: 

 

Senest opdateret 28. marts 2021