Gå til indhold

Administrer et Erasmus+ DiscoverEU Inclusion Action fra 2022 (KA155)

Har du fået tilskud til "DiscoverEU Inclusion Action" i 2022? Her finder du de dokumenter, du skal bruge til at administrere dit tilskud.

Kontraktbilag

DiscoverEU Inclusion Action

Hvis din organisation har fået tilskud til DiscoverEU Inclusion Action (KA155), er det disse tre dokumenter, som der henvises til i din kontrakt. Det er derfor de regler, som du skal følge, når du administrerer jeres Erasmus+-projekt.

  Administrative dokumenter

  De administrative dokumenter hjælper dig, når du afrapporterer dit tilskud i Beneficiary Module (afrapporteringsmodul).

  Programme Guide

  Alle regler for et Erasmus+ DiscoverEU Inclusion Action 2022 for ungdomsorganisationer- og institutioner findes i Programme Guide.

  Beneficiary Module

  Beneficiary Reports Module (BM) er det system, du skal administrere alle projekter med tilskud fra Erasmus+, når I har fået bevilget tilskud i 2021 eller 2022.

  Hvis du har spørgsmål til administrationen af jeres projekt i Beneficiary Module eller Mobility Tool+, så kontakt os på .

  ORS-Organisation Registration System

  I Organisation Registration System registreres oplysninger om organisationer, der søger om tilskud, eller som er partnere i et Erasmus+ projekt

  Se her, hvordan du f.eks. ændrer kontaktperson eller uploader dokumenter i Organisation Registration System.

   Formidling af dit projekt

   Formidling af Erasmus+-projektet er en del af administrationen.

   Behandling af data og personoplysninger

   Europa-Kommissionen stiller forskellige IT-systemer til rådighed, som skal anvendes i forbindelse med administrationen af jeres Erasmus+-tilskud. Alle data, som indtastes i de forskellige IT-systemer, bliver opbevaret i databaser hos Europa-Kommissionen.

   Klagevejledning

   Du har mulighed for at klage over denne afgørelse til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement (www.ufm.dk). Klagen sendes til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement (klage@ufm.dk). Du må gerne notere i overskriften/emnefeltet, at klagen vedrører Erasmus+.

   Hjælp til administration   

   Har du spørgsmål til afrapportering eller bilag, kontakt 

   Har du spørgsmål vedr. evt. ændringer i jeres godkendte projekt med Youth Participation Activities, kontakt

   Handlinger tilknyttet webside

   Senest opdateret 29. januar 2024

   Afsendere