Gå til indhold

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2015

Det er nu tid til at søge om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus til uddannelsesprojekter i 2016. Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder informationsmøder og skriveseminarer, så du er klædt på til ansøgningsprocessen. Vi ønsker dig god fornøjelse med årets sidste nyhedsbrev og en glædelig jul.

DALL_20120301_14160540.jpg

Få del i 22 millioner euro til udlandsophold og uddannelsessamarbejde med Erasmus+

Uddannelsesinstitutioner og organisationer kan søge Erasmus+ om tilskud for millioner af euro til udlandsophold for elever, studerende og ansatte - eller til europæiske samarbejdsprojekter om uddannelse. Ansøgningsfristen nærmer sig.

Nordplus indkalder ansøgninger for 2016

Deltag i udveksling, netværk og projektsamarbejde med nordiske og baltiske uddannelsesaktører. Ansøgningsfristen er den 1. marts 2016.

Billeder til opslag

Videregående uddannelsesinstitutioner: Tilskud til uddannelsessamarbejde med lande uden for Europa

Gennem Erasmus+ kan videregående uddannelsesinstitutioner nu også søge om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter med lande uden for Europas grænser. Ansøgningsfristen er den 2. februar 2016.

Nyhed om Europass.jpg

Europass har banet vej til job i udlandet i 10 år

Der er udstedt over 50 millioner Europass CV’er i Europa siden 2005. I Danmark blev 10-års jubilæet for Europass markeret med et seminar for nyuddannede akademikere om karrieremuligheder i udlandet.

Sprogprisen

Informationsmøder og skriveseminarer 2016

Som optakt til ansøgningsruden for Erasmus+ 2016 afholder Styrelsen for Videregående Uddannelser en stribe informationsmøder og skriveseminarer.

 Den Europæiske Ungdomsuge

Følg os på Facebook

Vi holder dig opdateret om ansøgningsfrister, opslag og begivenheder  - og deler ud af relevante projekteksempler på vores Facebook-sider.


Billeder oktober


Udsyn udsendes næste gang i januar 2016

Har du ønsker eller gode idéer til indhold, er du velkommen til at sende en mail til cmv@uds.dk

Fotos: 1: Dall, 2: Tuala Hjarnø, 3: Freja Kinly Jensen, 4: Dall, 5+6: Fotolia.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 16. december 2015