Opdaterede dokumenter og links om esas

Læs her om blandt andet nye og reviderede esas-vejledninger på ufm.dk og en særlig linkssamling til esas implementerings- og teknikansvarlige.

Implementeringshåndbogen
I forbindelse med den seneste version af esas Implementeringshåndbogen (version 3.0) blev der desværre lagt en version ud, hvor versionsnummeret ikke var opdateret. Dette er nu rettet i version 3.1.

Vejledninger
Der er kommet opdaterede versioner af Systemtilslutningsvejledningen, Brugertilslutningsvejledningen og dokument D0180 – Lokale Integrationer. De to førstnævnte ligger nu også på hjemmesiden ufm.dk/esas/materialer, så interessenter, der ikke har adgang til projektets Toolkit, kan se vejledningerne der.

Videovejledninger for teknikere
Som noget nyt er vi begyndt at lave videovejledninger, i første omgang med teknisk information, der viser, hvordan der kan integreres til løsningen. Se link til vejledningen på ufm.dk/esas/materialer.

Vær opmærksom på, at videovejledningen er passwordbeskyttet. Password er fremsendt i forbindelse med invitation til esas teknisk workshop 14-dages møder.

Vi forventer at komme med flere videovejledninger også på andre områder.

Linkssamling til implementerings- og teknikansvarlige
Esas implementerings- og tekniksansvarlige kan med fordel benytte denne indgang til Toolkit, hvor dokumentlinks og andet godt er samlet på én indgangsside:

Vær opmærksom på, at kun implementerings- og teknikansvarlige har adgang til denne side.

Senest opdateret 19. juli 2019