Gå til indhold

Aktiviteter: Webinar, studierejse, seminar og konference

Forskellige aktiviteter vil indgå som en del af projektet, herunder studieture, workshops, events og masterclasses, som du kan læse mere om på denne side.

Projektets aktiviteter retter sig primært mod uddannelsesinstitutionerne og tilbyder videndeling og inspiration, som kan implementeres i en dansk sammenhæng.

Viser 1-8 af 8 resultater
Dansk-amerikansk Trivselsseminar 2023

Dansk-amerikansk Trivselsseminar 2023 - Danish-American Well-Being Seminar - afholdt den 12. oktober 2023 i Aalborg i samarbejde med Aalborg Universitet.

Studietrivselskonference 2023

Afholdt den 10. oktober 2023 i festsalen på Københavns Universitet og arrangeret i fællesskab med Djøf Trivselsalliance og Københavns Universitet

Inspirationsrejse til USA

Danske universitetsledere rejser i november 2022 sammen med studerende fra danske studenterorganisationer til USA for at hente inspiration til at forbedre de studerendes trivsel. Se materialet fra studieturen hér.

Webinar: A Drawing Room Conversation

Webinar fra 26. april 2022 om, hvordan uddannelsesinstitutionerne kan øge fokus på identitet, "agency" og mening for de studerende. Se webinaret og slides hér.

Trivsel og fællesskab - anbefalinger fra Trivselstopmødet 2020

Trivselskaptajner, coronabuddies og platforme til fællesskaber – det er nogle af de idéer, uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen nu præsenterer i et nyt katalog med idéer fra både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kulturliv og studerende selv til, hvordan man kan styrke unge

Webinar om trivsel: Studiestart 2020 i en corona-tid - Juni 2020

Uddannelses- og Forskningsministeriet afholder et webinar, hvor vi vil skabe mulighed for vidensdeling blandt uddannelsesinstitutionerne og lade eksperter og studerende komme med perspektiver på studiestarten 2020 i en corona-tid.

Handlinger tilknyttet webside