Gå til indhold

Møde om ansøgningsteknik, Aarhus den 21. juni 2012

Torsdag den 21. juni 2012 kl. 10.30 – ca. 13.30 afholder Det Strategiske Forskningsråd, DSF, orienteringsmøde i Aarhus for ansøgere, der er inviteret til at indsende en endelig ansøgning med frist i efteråret 2012.
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. juni 2012 fra 11:30 til 14:30

Dato: 21.06.201

Sted: Aarhus Universitet, Aarhus 

Tidspunkt: 10.30 - ca. 13.30

Materiale og præsentationer fra mødet

Indhold

Det Strategiske Forskningsråds sekretariat indbyder hermed til orienteringsmøde, hvor kravene til endelige ansøgninger til DSF på tværs af programkomiteerne vil blive gennemgået. Man kan stille spørgsmål og drøfte forhold knyttet til f.eks. ansøgningsprocessen, projektbeskrivelser og budgetter. Formålet er at lette ansøgningsprocessen for både ansøgerne, programkomiteerne og sekretariatet. Deltagelse i mødet er et tilbud - ikke et krav.

Målgruppe

Mødet i ansøgningsteknik er åbent for alle, men det retter sig specifikt mod de, der inviteres til at indsende en endelig ansøgning til DSF. Mere specifikt er det ansøgere såvel som projektkoordinatorer, økonomiansvarlige, AC-fuldmægtige eller andre, der sikrer den administrative dimension af ansøgningerne og siden hen sørger for projektopfølgning, regnskabsaflæggelse mv.

Tid og sted

Torsdag den 21. juni 2012 kl. 10.30 – ca. 13.30 (inkl. afsluttende sandwich)
Aarhus Universitet, bygning 1253 (Søauditoriehuset)
Vennelyst Boulevard 8, 8000 Århus C
lokale lokale 211 (Merete Barker Auditoriet)

Program

DSF-sekretariatets medarbejdere vil blandt andet holde oplæg om:

  • Krav i opslag og vejledning
  • Udformning af ansøgningen – herunder e-blanket og bilag om projektbeskrivelse, cv’er mm.
  • Gennemførelse af budgetlægning og udformning af budgetbilagene

Sekretariaterne for DSF’s programkomiteer vil være repræsenterede og besvare spørgsmål ved møderne. De besvarer dog også spørgsmål over telefon og e-mail.

Opslaget, der rummer retningslinjer for udformning, indsendelse og vurdering af de endelige ansøgninger, samt en supplerende vejledning vil fra omkring den 14. juni kunne findes på de enkelte programkomiteers sider på Styrelsen for Forskning og Innovations hjemmeside under "Tilskud":

De vil også blive fremsendt direkte til de inviterede ansøgere.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 26. februar 2013