Gå til indhold

KA2 Skriveseminar: Få hjælp til din partnerskabsansøgning til Erasmus+

Vi hjælper koordinatorer videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+-partnerskaber (Key Action 2) inden for børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser. Deltag ved skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningsskemaet.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. februar 2015 fra 09:30 til 15:00
  • Hvor Styrelsen for Videregående Uddannelser, Bredgade 43, 1260 København K, stuen, lokale A og B.

Program for dagen nederst på siden.

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret er målrettet koordinatorer i partnerskaber, som vil indsende en projektansøgning om Erasmus+-tilskud ved ansøgningsfristen den 31. marts 2015.

Har din skole eller institution planer om at ansøge om tilskudsmidler fra Erasmus+ til internationale projektsamarbejder, er I sandsynligvis allerede i fuld gang med at fastsætte rammerne for partnerskabet og kigge nærmere på ansøgningsskemaet.

Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder et skriveseminar, hvor du kan arbejde videre med partnerskabets ansøgning og få svar på eventuelle spørgsmål. 

Typing female hands

Hvad får du ud af at deltage ved skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Videregående Uddannelser gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og kommer med gode råd til, hvad der er vigtigt at få med i ansøgningen.

Du får et godt overblik over ansøgningsprocessen, herunder de tekniske ting, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med partnerskabets ansøgning, så du kan være klar til at indsende den online inden ansøgningsfristen 31. marts 2015.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Program for dagen

9.30-10.00

Morgenkaffe
10.00-12.00 Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
Prioriteter og kriterier i Erasmus+ KA2
12.00-12.45 Frokost
12.45-15.00 Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021