Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2015 Konference om forskningsbaseret myndighedsbetjening

Konference om forskningsbaseret myndighedsbetjening

Torsdag den 10. december 2015 er Uddannelses- og Forskningsministeriet vært ved en konference om forskningsbaseret myndighedsbetjening på Designmuseum Danmark.
Kontakt
Charlotte Rohlin Bastrup
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 79 01
Email: CRO@ufm.dk

Tid og sted

10. december 2015

Forskningsbaseret myndighedsbetjening er en samlebetegnelse for den forskningsbaserede rådgivning af ministerierne, som universiteterne fik tilført i 2007, hvor en række sektorforskningsinstitutioner og universiteter blev lagt sammen.

Konferencen tager afsæt i den evaluering af området, der blev offentliggjort i marts 2015 med rapporten 'Tilsyn med forskningsbaseret myndighedsbetjening – fusioner og fremtid.'

På konferencen vil ministerier, universiteter og erhvervsorganisationer debattere udviklingen af denne opgave og ikke mindst den samfundsmæssige udnyttelse heraf. Nogle af de centrale emner er, hvordan der både sikres et solidt forskningsfagligt grundlag for samfundsmæssige beslutninger og en større sammenhæng mellem myndighedsbetjening og virksomhedernes behov, herunder hvordan myndighedsbetjeningen kan bidrage til vækst og innovation offentligt og privat.

Konferencen er for inviterede deltagere.

Senest opdateret 15. august 2019